به اطلاع بازدید کنندگان محترم می رساند؛ جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های مربوط به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان، به آدرس https://gilan.irantvto.ir مراجعه نمایند.  
توسعه منابع انسانی موثرترین راه برای توسعه پایدار و بهبود اقتصادی است
زمان درج : ۱۳۹۷ شنبه ۱۱ اسفند ساعت ۱۵:۰۸ تعداد بازدید : 2929 نسخه چاپی

توسعه منابع انسانی موثرترین راه برای توسعه پایدار و بهبود اقتصادی است

محمد حسيني، مديركل آموزش فني و حرفه‌اي استان گيلان در مراسم اختتاميه در مراسم اختتامیه جشنواره بزرگ مهارت آموزی گردشگری استان گیلان گفت: توسعه منابع انسانی موثرترین راه برای توسعه پایدار و بهبود اقتصادی است.

به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه‌اي استان گيلان، محمد حسيني، مديركل در مراسم اختتاميه در مراسم اختتامیه جشنواره بزرگ مهارت آموزی گردشگری استان گیلان اظهار داشت: بی گمان مهم ترین عامل توسعه گیلان با تمام توانمندی ها، ظرفیت ها، مزیت ها، ارزش ها و جاذبه هایی که دارد، توسعه منابع انسانی است. این شکل از توسعه یافتگی، موثرترین راه برای توسعه پایدار و حتی بهبود اقتصادی است.

وي افزود: از آنجاییکه سازمان ها برای پویایی، به تعریف پروژه های مشخص نیاز دارند، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان به منظور ارایه آموزش های هدفمند منجر به اشتغال و براساس اسناد بالادستی، در این جشنواره طی سه روز تعامل، گفتگو و آموزش، روش های مهارت افزایی جامعه محلی را در روستاهای استان مورد بررسی قرار داد و براین اساس پروژه های زیر برای اجرا در سال 1398 تعریف شد:

1-      سند آموزش مهارتی گردشگری گیلان که برای آموزش شاغلین و کارجویان در پنج بخش واحدهای اقامتی، پذیرایی، بومگردی، تفریحی و دفاتر خدمات گردشگری تدوین شده است، پس از تصویب در شورای مهارت استان در سال 1398 با همکاری کلیه گروه های ذینفع اجرایی گردد.

2-      طرح 100=10+10 در قالب پروژه ای یکساله برنامه ریزی و اجرا می شود. در این پروژه با انتخاب 10 روستای هدف به عنوان مقصد گردشگری روستایی، 10 شغل مزیت دار استان برای ایجاد مقوله "چند منبع درآمدی کردن روستاییان"، درقالب توانمندسازی مبتنی بر روش های تسهیلگری، آموزش داده می شود. این مقاصد لازم است چند مزیتی باشند و طرح های اشتغالزایی تعریف شده، متناسب با شرایط زیست محیطی و برپایه بهره مندی جامعه محلی باشند.

3-      آموزش های مهارتی ویژه بنگاههای اقتصادی منطقه آزاد انزلی با بهره گیری از سامانه برنامه ریزی آموزشی و مدل آموزش مشارکتی برپایه ارتباط مستمر با آموزش دیدگان به عنوان مدل الگویی کشوری اجرا می شود. پیگیری صدور گواهینامه های ویژه ای برای این نوع آموزش ها با اخذ مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دستور کار قرار می گیرد.

4-      ارایه آموزش مهارت های نرم شامل بسته بندی، بازاریابی و فروش به خصوص در بخش فروش اینترنتی و صادرات برای هنرمندان و کارآفرینان صنایع دستی استان در قالب پروژه ای با مشارکت کلیه ذینفعان مرتبط انجام می شود.

5-      یک تیم استارت آپی با موضوع تولید محتوای دیجیتال با محوریت تبلیغات گردشگری سلامت استان گیلان، با ارایه آموزش های تخصصی به کارآموزان مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان تشکیل می شود.

محمد حسيني در پايان گفت: امید که با یاری خدای متعال با اجرای دقیق این پنج پروژه، در دومین جشنواره مهارت آموزی گردشگری گیلان که در سال 1398 برگزار می شود، گزارش شایان توجهی از تحول و بهبود به مردم شریف و اصیل گیلان و همچنین مسئولان محترم در سطح ملی و استانی ارایه گردد.

 

برچسب ها : فني و حرفه‌اي

فراخوان های سازمانی
اطلاع رسانی جلوگیری از فساد
گزارش عملکرد 1400 اداره کل
اطلاعیه های آزمون
معرفی مراکز و دفترچه دوره های آموزشی
ورود به سامانه ثبت تقاضاهای آموزشی
شبکه تجهیزات کارگاهی
مهارت آموزی در محیط کار واقعی
درگاه ملی مجوزهای کشور
فیش حقوقی
سامانه استعداد یابی مهارتی
پیوند های سایت
سامانه ها
شبکه های اجتماعی
اطلاعات آماری
شوراهای فرهنگی ومذهبی