به اطلاع بازدید کنندگان محترم می رساند؛ جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های مربوط به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان، به آدرس https://gilan.irantvto.ir مراجعه نمایند.  
علی اوسط هاشمی: شعار «هر شهروندِ منطقه آزاد یک مهارت» محقق می شود/ به مهارت گرایی باور داریم نه گواهی نامه گرایی
زمان درج : ۱۳۹۸ شنبه ۲۸ دي ساعت ۰۷:۴۰ تعداد بازدید : 2369 نسخه چاپی

 علی اوسط هاشمی: شعار «هر شهروندِ منطقه آزاد یک مهارت» محقق می شود/ به مهارت گرایی باور داریم نه گواهی نامه گرایی

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در شورای مهارت منطقه آزاد اروند در آبادان بر تحقق شعار «هر شهروندِ منطقه آزاد یک مهارت» تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، شورای مهارت منطقه آزاد اروند، با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان، اسماعیل زمانی، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند و مدیران کل ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، 25 دی ماه در محل سازمان منطقه آزاد اروند تشکیل شد.

علی اوسط هاشمی در نشست مذکور بیان داشت: مردم در خطه خوزستان که آمیخته با خون شهدا و هشت سال دفاع مقدس است آنگونه درخشیدند که نگاه جهان را به خود مبذول داشتند؛ آبادان و خرمشهری که ایستاد و مقاومت کرد و گران هزینه کرد، با مردمان شجاع، معتقد و با اراده اش و شهدایی که نام خرمشهر را در نگاه ها به زیبایی نشاندند.

وی افزود: امروز اگر قدرتی داریم و ایران در قامت جهانی نمود پیدا کرده و در جستجوی استقلال خویش است، به برکت دوران مقاومت است و امروز شما می بینید منهای ایران قدرتی یارای تولید امنیت منطقه ای را در خاورمیانه ندارد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یاد آور شد: هرچند سخت می گذرد ولی مقاومت منتج به هویت ملی ایرانیان نشان داد که به دست آوردن بدون هزینه نیست؛ شک نداریم که می توانیم به آرمان های ایران نائل شویم چراکه با نگاه های بلند ایرانیان قرابت دارد.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی بر نوع ادبیات حاکم بر گفتار ترامپ اثرگذاری بسیاری داشت؛ قدرت حاصل از اراده ملت در تغییر این ادبیات به خوبی هویدا بود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه با بیان اینکه جایگاه آموزش فنی و حرفه ای جایگاهی با بُرد بین الملی است که در تعامل با سازمان ها و نهادهای بین المللی حاصل شده، افزود: در تلاشیم از محصول این نگاه آنچه که شایسته ملت، جوانان و توسعه و پیشرفت کشور است به خوبی استفاده و به دنبال آن ساختار و نظام آموزشی متفاوت که می تواند با استعداد، نبوغ، اشتیاق، میل و رغبت با خلق کثرت نزدیکی داشته باشد، ایجاد کنیم.

اوسط هاشمی عنوان کرد: از ظرفیت حاصل در این مجموعه فرصت هایی را برای کشور ایجاد می کنیم که در شرایط سخت حاصل از تحریم، انسداد فضا و بستن راه ها به روی ایران،  به توانمندی ملت ایران و سرمایه انسانی آن روی بیاوریم تا بتوانیم از سواد و دانش سرمایه ای که بر مسیر کسب علم واقع شده بهترین استفاده را ببریم.

وی یادآور شد: مدیریت را در شرایط بحران باید به رخ کشید؛ هرکسی در شرایط عالی می تواند کار کند ولی آن کسی مدیر است که در شرایط سخت مردم و کشور فعالیت کند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: امروز روز امتحان است و نباید بگذاریم جامعه جوان و جویای کار در کسالت سیر کند.

وی افزود: اگر از امید سخن به میان می آوریم برای زمانی است که جوان احساس هویت کند و در یک موضعی استقرار یابد که با تکیه بر قابلیت های فردی خویش اثرگذار باشد.

وی تصریح کرد: علاوه بر تجهیز باید ارتقای سطح علمی مربیان را در این مناطق داشته باشیم و از ظرفیت شرکای خودمان و سازمان هایی که در آنها عضویت داریم به راحتی در منطقه آزاد اروند (به دلیل نوع تردد و اقامت خارجی ها) استفاده کنیم  و سطح کلاس های مهارت های بین المللی مان را با ایجاد دپارتمان های تخصصی جدید بالا ببریم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: تا به امروز سیاست ما بر تمرکز در تربیت مربی در سطح کشور آنهم در کرج بود و تمامی نیازها از این شهر تامین شده بود اما امروز  به سمت تمرکز زدایی و توجه به قطب های جریان ساز که از جمله آن منطقه آزاد اروند است، روی آورده ایم چون این مناطق نیازمند مهارت در راستای اهداف اقتصادی خودشان هستند چون در مناطق آزاد، کارآفرینان و سرمایه گذاران تقاضاهایشان را مطرح می کنند و آنچه را که در قالب طرح جامع و توسعه مناطق آزاد دیده شده برای 5 تا 10 سال آینده آن، مبنای سرفصل های آموزشی و تربیت نیروی انسانی مان خواهد بود که با ایجاد مجتمع فنی در منطقه آزاد می تواند یکی از دستاوردهای این سفر باشد.

اوسط هاشمی بیان کرد: ظرفیتی که در اختیار رؤسای  مراکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت و آموزشگاه های آزاد قرار دارد، سرمایه ارزشمندی در این سازمان محسوب می شود که امروز باید از آن به درستی بهره مند شویم.

وی تأکید کرد: باید جامعه شناس باشیم و ضرورت های امروز و فردای نه چندان دور را به خوبی برنامه ریزی کنیم و اهداف سازمانی را تدوین و در راستای اجرای آن تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ابراز امیدواری کرد: در این مسیر خوشحالیم که بگوییم از جمله سازمان هایی هستیم که شرکای قوی در بخش خصوصی داریم و اقبال بخش خصوصی با تأسیس آموزشگاه ها خیلی خوب است.

اوسط هاشمی یادآور شد: آموزشگاه های آزاد و مراکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت می توانند زمینه موج و جریان سازی در کشور را فراهم کنند و اراده ما بر این امر استوار است.

هاشمی تصریح کرد: منطقه آزاد اروند پرجمعیت ترین منطقه آزاد کشور است و انتظار داریم که متفاوت از دیگر مناطق آزاد در خصوص سرزمین خود، حرف برای گفتن داشته باشد.

معاون وزیر کار تأکید کرد: باید از ظرفیت مهارت در مناطق آزاد برای ارتقای سرمایه انسانی ایران، بیشترین بهره را ببریم. اگر در منطقه آزاد اروند موفق شویم با ارائه این مدل در سایر مناطق آزاد کشور نیز می توانیم موفق عمل کنیم.

وی با اشاره به انقعاد تفاهم نامه های مختلف با آموزش و پرورش به منظور استفاده از ظرفیت های ملی برای ارتقای مهارت در سطح دانش آموزی گفت: به سمتی حرکت می کنیم که تحولی در آموزشگاه های آزاد و کارگاه های ثابت خود ایجاد کنیم تا مشاغل جدید و به روز شده را راه اندازی کنیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با تأکید بر لزوم تحقق «هر شهروند منطقه آزاد یک مهارت» ادامه داد: باید این مسئله را نهادینه کنیم که شرط بودن در موضع فعال و بهره مندی از تسهیلات منطقه آزاد بهره مندی از مهارت در سطح کیفی بالا است.

وی با اشاره به اینکه تفاوت گواهینامه های مهارت با دانشنامه های دانشگاه در ارزش فرامرزی آنها است، گفت: صیانت از نیروی انسانی با مهارت و متخصص به عنوان اصلی ترین سرمایه ملی به عنوان یکی از خطوط قرمز سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.

هاشمی در ادامه تأکید کرد: به «مهارت گرایی» باور داریم، نه گواهی نامه گرایی و باید مراقبت کنیم تا سرنوشت گواهی نامه‌های مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، همچون مدارک دانشگاهی نشود.

رئیس آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه منطقه آزاد اروند می تواند نقش اصلی مهارت آموزی را حتی در کشورهای همسایه ایفا کند، افزود: می توانیم با منطقه آزاد اروند بر مبنای اینکه در مسیر صنعت و تولید است، ایجاد مراکز مهارتی در این منطقه را محقق کنیم.

اوسط هاشمی در ادامه خبر داد: همچنین راه اندازی «دپارتمان دریایی، بندری و صیادی» نیز می تواند دیگر برنامه اجرایی برای منطقه آزاد اروند باشد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: ایجاد «مجتمع های فنی مهارتی در مناطق آزاد» را
می توانیم در برنامه داشته باشیم.

وی در پایان با اشاره بر لزوم برنامه ریزی برای حوزه کشاورزی و ارائه آموزش های لازم برای تحقق مهاجرت معکوس گفت: جوانان می توانند با تکیه بر بازوهای خود از طریق خلاقیت و مهارت آموزی نسبت به اشتغالزایی اقدام و دیگر به دنبال جذب در ادارات دولتی نباشند.

برچسب ها : فنی و حرفه ای

فراخوان های سازمانی
اطلاع رسانی جلوگیری از فساد
گزارش عملکرد 1400 اداره کل
اطلاعیه های آزمون
معرفی مراکز و دفترچه دوره های آموزشی
ورود به سامانه ثبت تقاضاهای آموزشی
شبکه تجهیزات کارگاهی
مهارت آموزی در محیط کار واقعی
درگاه ملی مجوزهای کشور
فیش حقوقی
سامانه استعداد یابی مهارتی
پیوند های سایت
سامانه ها
شبکه های اجتماعی
اطلاعات آماری
شوراهای فرهنگی ومذهبی